Logotyp
Mina sidor
Kontakt
Nyhetsarkiv

Aefab har flest nöjda hyresgäster i länet

Vi är otroligt glada över att få berätta att vi två år i rad har vi blivit utsedd till det kommunala fastighetsbolaget med flest nöjda hyresgäster i Gävleborgs län. De som deltagit i undersökningen är de hyresgäster som är medlem i Hyresgästföreningen.

Hyresgästföreningen har frågat 8 000 medlemmar i hela Gävleborgs län samt Tierps och Älvkarlebys kommuner hur nöjda de är med sin hyresvärd. Resultatet visade att mest nöjda är de medlemmar som hyr av oss på Aefab.

De frågor som ställdes handlade om alltifrån lägenhetens standard, vår service och vårt bemötande till hyresgästerna. Av de 52 frågorna visade det sig att vi endast fått ett negativt svar. Tillgången på bredband är något de inte är nöjda med.

Snart finns det tillgång till bredband i alla våra bostäder. Utbyggnaden av bredband via fiber är sedan i början av sommaren i full gång. Målet är att alla våra bostadsområden ska vara utrustade med fiberanslutning inom två.

På Hyresgästföreningens medlemstidning, www.hemhyra.se, finns siffror på hur hyresgäster i de andra kommunerna i länet har svarat.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


E-post: info@aefab.se

Öppettider
Mån - fre kl. 8.00-16.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun